Ki lehet ATA Műhely tag vagy Pártoló tag

  • Bárki, akinek szándékában áll tag lenni és fizeti a tagsági díjat.
  • Elfogadja az ATA Műhely elveit, támogatja törekvéseit.

Az ATA Műhely tagságot elsősorban annak ajánljuk, aki valamilyen spirituális tevékenységet végez vagy az alternatív tanácsadásban dolgozik. Illetve e területtel kapcsolatos terméket értékesít. Vállalkozásszerűen, aktívan tevékenykedik.

Az ATA Műhely Pártoló tagságot annak javasoljuk, aki érdeklődik e területen, szeretne részt venni a tagság életében, esetleg tanult valamilyen alternatív tanácsadást, de „még” aktívan nem tevékenykedik. pl.: csak saját magát és családját kezeli. Vállalkozásszerűen nem végez munkát e területen.

A tagsággal járó előnyök a www.ata.hu oldalon vannak részletesen leírva. Mivel nem találkozunk személyesen, így külön írásbeli szerződés nem készül. Ezért a tagdíj befizetését ráutaló magatartásnak tekintjük, hogy elfogadtad a www.ata.hu oldalon írtakat.

Egyetértésed esetén utald el a tagdíjat. Nyul+Ász Kft. Pátriatakarék 65600235-12200427 (A bankkártyás fizetés kialakítása folyamatban.) Bankkártyás fizetésnél adataidat meg kell adnod. Utalás esetén adataid (név, e-mail, telefon, illetve az általunk biztosított mini weboldalon szerepeltető adatok, fénykép.) e-mailben az atamuhely@gmail.com címre küld el. Utalásnál írd be a neved, és azt, hogy ATA.

Tagsági díj egy évre: 20.000 Ft azaz Húszezer forint. KEDVEZMÉNY – gyors jelentkezésért – az első 50 tag első évi tagdíja 15.000 Ft azaz tizenötezer forint.

Pártoló Tagsági díj egy évre: 10.000 Ft azaz Tízezer forint. 

A tagdíj befizetésével az ATA Műhely Tagja vagy Pártoló Tagja lettél, e-mailben értesítünk a továbbiakról.

Az első e-mailünkben megkapod a számlát a tagdíjról, a Tagsági oklevelet és ajándékba kapsz egy Cashback kártyát amivel pénzvisszatérítést kapsz vásárlásaid során a szerződött üzletekben.